Zoekertjes

Wie zoekt, die vindt!

 

Werk je in een opvangcentrum en zoek je boekentassen voor vluchtelingenkinderen die met de school starten? Zoek je een laptop om te kunnen mailen en skypen met verre familieleden? Of ken je een familie met verblijfsstatuut die dringend op zoek is naar een huurwoning?

 

Vul het formulier in en wij plaatsen het gratis in deze rubriek. Let wel, jouw zoekertje verdwijnt na een maand.  Ben je nog niet geholpen, kan je de vraag heractiveren en een nieuw zoekertje plaatsen. Verwittig ons ook als er een oplossing uit de bus is gekomen. Dan kan er weer plaats gemaakt worden voor nieuwe zoekertjes!


Gezocht: woning voor Afghaans gezin met 4 kinderen

Geplaatst op:
2017-06-27
Waar
in Limburg
Wie
OCMW -Beringen
Wat

Het OCMW van Beringen zoekt samen met een Afghaans gezin, een koppel met 4 kinderen, naar een woning met een maximum huurprijs van 750 euro in Limburg Het gezin verblijft nu in een LOI te Beringen. Zij zijn erkend en dienen het opvanginitiatief te verlaten tegen eind juli. Heb je een woning ter beschikking? Neem dan contact via 011/ 44 91 63.

E-mailadres
Hanne.Bertels@beringen.be
Telefoonnummer
011 44 91 63

babyspullen en huisraad gezocht !

Geplaatst op:
2017-03-30
Waar
Hoeselt
Wie
Sofie Goffin CAW team Vluchtelingen
Wat

Voor een Irakees gezin in Hoeselt (baby van 8 maanden, meisje van 4 jaar, vader en moeder) zijn we nog  op zoek naar volgende spullen:
- stoelen
- 2 kleerkasten
- beddengoed/dekens
- keukengerief
- strijkplank
- koets (voor de baby)
- fietsen
 
 

E-mailadres
sofie.goffin@cawlimburg.be
Telefoonnummer
089/57.31.01 

Gezocht: naaimachine 

Geplaatst op:
Waar
Lanaken
Wie
Een Somalische jongeman
Wat

Nasiib, een Somalische jongeman uit Lanaken is op zoek naar een naaimachine om kleding te herstellen. Hij leerde hier in zijn thuisland mee werken en wil dit ook hier in België verderzetten. Creatief bezig zijn helpt hem om zijn gedachten te verzetten. Heb jij thuis nog een naaimachine staan die je niet meer nodig hebt? Neem gerust contact op met Sofie Goffin op volgend nummer 0476/96.89.98 of via sofie.goffin@cawlimburg.be

E-mailadres
Telefoonnummer

Gezocht: leerkracht Nederlands

Geplaatst op:
Waar
Lanaken
Wie
LOI Lanaken
Wat

Twee jonge mama's uit Veldwezelt (Lanaken) willen graag de Nederlandse taal leren en oefenen. Er is in hun buurt geen openbaar vervoer en het is moeilijk om kinderopvang te vinden. Zij wonen naast mekaar. Is er een vrijwillig(st)er die bij hun aan huis Nederlandse les wil gaan geven? Wanneer: Samen te bepalen!

E-mailadres
Telefoonnummer
0471/04 43 89

Gezocht: naaimachine

Geplaatst op:
2017-02-10
Waar
Genk
Wie
Anne Vanhoutte
Wat

Voor een erkent Vluchtelinge zoekt men een elektrische naaimachine. Amina was in Syrië naaister. Amina woont  in Genk. Info 011 32 10 39.

E-mailadres
Telefoonnummer

Gezocht: begeleider praktische rij-ervaring

Geplaatst op:
2017-02-09
Waar
Hasselt of omgeving
Wie
CAW team Vluchtelingen
Wat

Ammar, een jongeman uit Irak is woonachtig in Hasselt (Kuringen). Hij heeft zijn theoretisch rijbewijs behaald en is nu op zoek naar iemand die hem kan helpen met de praktijk. Hij begint in september te studeren aan de universiteit te Hasselt en om zijn jobkansen te vergroten is het behalen van een rijbewijs cruciaal! Heb je een auto en zin/tijd om met deze jongeman aan de slag te gaan? Aarzel niet om mij te contacteren! Sofie Goffin - CAW Limburg team vluchtelingen

E-mailadres
Telefoonnummer
0476 96.89.98

Gastama Tongeren zoekt dringend inboedel

Geplaatst op:
2017-02-07
Waar
Tongeren
Wie
Voor een Syrisch gezin papa, mama en 2 kinderen 11 en 14 jaar
Wat

Vrijdag 3 februari werd een Syrisch  gezin herenigd in Tongeren. Gastama  (Gastvrij Tongeren) wil dit gezin ondersteunen en is daarom dringend op zoek naar:

  •  een koelkast en wasmachine
  • een elektrisch kookvuur
  • stofzuiger en kasten
  • een één-en tweepersoonsbed
  Kan jij helpen? contacteer dan Yvo Cauberghe  gsm. 0479 23 01 01

E-mailadres
ivo.cauberghe@telenet.be
Telefoonnummer

Appartement of woning gezocht

Geplaatst op:
2017-02-02
Waar
Hasselt - Vlaanderen
Wie
Een Irakese alleenstaande man
Wat

  Wat: Een alleenstaande Irakese man is op zoek naar een appartement / studio / woning met een huurprijs van max. 500 EUR. Hij praat al een aardig woordje Nederlands en gematigd Engels. Hij neemt initiatief en is zelfstandig. Het LOI in Hasselt waar hij nu verblijft moet hij  op 25.03.2017 ten laatste verlaten. Voor meer informatie of afspraken neem je het best contact met Joren Brouns – LOI OCMW Hasselt via 011 30 81 89.

E-mailadres
Telefoonnummer

Plaats hier je zoekertje