vacature: voogd NBMV

CAW Limburg is op zoek naar een dynamische (m/v/x)
VOOGD NIET-BEGELEIDE MINDERJARIGEN VREEMDELINGEN

“Be kind. Always. Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about.”
Dat is de essentie van Centrum Algemeen Welzijnswerk CAW.

Wij weten, uit ervaring, dat iedereen ooit wel eens een tegenslag moet overwinnen. Voor deze mensen wil het CAW er zijn met een team van gedreven medewerkers. Wij proberen iedere dag onze missie waar te maken: “mensen sterker maken”.
Ben jij een krachtige en positief ingestelde hulpverlener? Wil jij er als sterkmaker mee ervoor zorgen dat niet begeleide minderjarige vreemdelingen de gepaste ondersteuning en bijstand krijgen tijdens hun verblijf in België? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Dat is de essentie van Centrum Algemeen Welzijnswerk CAW. Wij weten, uit ervaring, dat iedereen ooit wel eens een tegenslag moet overwinnen. Voor deze mensen wil het CAW er zijn met een team van gedreven medewerkers. Wij proberen iedere dag onze missie waar te maken: “mensen sterker maken”.
Ben jij een krachtige en positief ingestelde hulpverlener? Wil jij er als sterkmaker mee voor zorgen dat niet begeleide minderjarige vreemdelingen de gepaste ondersteuning en bijstand krijgen tijdens hun verblijf in België? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Solliciteren: Stuur een gemotiveerd schrijven met referentie “vacature 2023 – 48” en CV naar kris.vanderhoydonck@cawlimburg.be en vacatures@cawlimburg.be. Meer info te verkrijgen bij Kris Vanderhoydonck, Directeur Innovatie

Geplaatst op 27 oktober 2023